Салат з червоною рибою і помідорами

0
2

Сьогодні мова піде про чергове блюді з червоної риби. Ми будемо готувати смачний, корисний і поживний салат з солоної червоної риби (сьомги, лосося або горбуші) і помідорів. Прошу любити і жалувати!

Склад салату з червоної риби і томатів:

— 200-250г філе солоної червоної риби;

— Два великих помідора;

— Половинка великого солодкого лука;

— Столова ложка рослинної (оливкової) олії;

— Дві столові ложки яблучного оцту;

— Чорний перець, мелений;

— Зелень.

Так, трохи не забув, це рецепт Далекосхідного салату з червоної риби. Дивна виходить оказія: на Далекому Сході Росії цей салат вважається делікатесом з-за наявності в нього помідорів, а в Україні — через використання дефіцитної там, червоної риби.

Гаразд, продовжуємо готує смачний і зі всіх сторін делікатесний салат з солоного лосося і помідор.

Рибу нарізаємо великими шматками і вимочуємо, у воді з добавкою укусу, десь пів години. Можна, запросто, оцет замінити соком лимона. Це потрібно щоб зробити червону рибу менш солоної.

Використовуємо солодкий цибуля. Нарізаємо його півкільцями. Якщо немає у продажу у вас в регіоні солодкого лука — це не біда. Використовуйте звичайний «злий» ріпчасту цибулю. Але, для досягнення потрібного ефекту, треба неодмінно вимочити її в оцті.

Помідори ріжемо так само, як рибу, досить великими шматочками.

Зелень для цього салату вибирайте на свій смак. Багато використовують петрушку. Я її недолюблюю, так що використовую або дуже дрібно нарізану зелену цибулю і трохи кропу, або взагалі зелень опускаю.

Компоненти салату змішуємо і поливаємо оливковою олією. Додаємо меленого перцю для запаху. Всі!

Далекосхідний салат з червоною рибою і помідорами готовий!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here